mainos_607

Energiatuotanto ja -jakelu (Generaattorit)

DRUPS: etulyöntiasema voiman ylläpitoon

artikkelikuva: DRUPS: etulyöntiasema voiman ylläpitoon

Machinery Oy voi nyt kaikeksi iloksi kertoa solmineensa uuden yhteistyösopimuksen belgialaisen DRUPS‑valmistajan Euro-Dieselin kanssa (= Diesel Rotary Uninterruptible Power Supply Systems). Euro- Diesel on maailmanlaajuinen ja tunnettu toimittaja ja tuotteet tulevat loistavasti täydentämään Machineryn jo nyt laajaa tuotevalikoimaa. Tuotteet ja palvelut siirtyvät tammikuun aikana. "DRUPS -järjestelmät ovat luotettavia sekä pitkäikäisiä, eivätkä juurikaan vaadi huoltotoimenpiteitä. Alun, ehkä hieman korkeamman, investointisumman jälkeen järjestelmä maksaa itsensä takaisin aiemmin mainittujen seikkojen vuoksi. Jo järjestelmien elinikä, vähintään 25 vuotta, on moninkertainen staattisiin UPS-järjestelmiin verrattuna", kommentoi myyntipäällikkö Martin Arhippainen.

MUITA DRUPS:IN myötä tulevia etuja ovat muun muassa galvaaninen erotus teholähteen ja kuorman välille, jännitteen laatu, korkeampi oikosulkuvirran antokyky sekä yksinkertaisemman jakelun mahdollistaminen, mikä tarkoittaa esimerkiksi alempaa keskuksien määrää. Lisäksi järjestelmä ei vaadi akkutiloja, joka mahdollistaa pienemmän rakennuspinta-alan, mikä joissakin kohteissa voi muodostua ratkaisevaksi tekijäksi hankintaa mietittäessä.

Machinery Oy tarjoaa kaikki palvelut tuotetoimituksesta mahdollisiin huoltoihin sekä asiantuntijapalveluihin. Olemme maan suurin dieselmoottorimaahantuoja ja ammattitaitoa sekä osaamista meille on kertynyt vuosien varrella paljon. Voimantuoton puolella edustamme Euro-Dieselin lisäksi SDMO dieselgeneraattorivalmistajaa, moottorivalmistajaa Cumminssia ja Kubotaa sekä vaihteistotoimittajaa Allisonia. Toimimme Vantaalta käsin yli 30 työntekijän voimin niin huollossa kuin myynnin ja asiakaspalvelun puolella. Tarjoamme valmiita palvelupaketteja kuin myös laajempia asiakkaan tarpeet huomioon ottavia räätälöityjä ratkaisuja.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja löydetään yhdessä juuri Sinun tarpeisiisi sopiva ratkaisu.

Lisätietoja:
MACHINERY OY
Martin Arhippainen
Myyntipäällikkö - generaattorit
martin.arhippainen@machinery.fi
www.machinery.fi

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

Seuraa Enertec

Enertec uutiskirje

TUULIVOIMAKATSAUS

tuulivoimakatsaus

UUTISVIRTA
Seuraa Enertec
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »