mainos_1048

Tiedonhallinta, tietojärjestelmät, digitalisaatio

Sumitomo SHI FW analytiikkapalvelu vähentää käyttökuluja ja päästöjä Vantaan Energian Martinlaakson laitoksella

artikkelikuva: Sumitomo SHI FW analytiikkapalvelu vähentää käyttökuluja ja päästöjä Vantaan Energian Martinlaakson laitoksella

Kalle Patomeri, tuotantopäällikkö, Vantaan Energia


Sumitomo SHI FW (SFW) kehittämän uuden analytiikkapalvelun käyttäjilleen tuottamat tiedot ja suositukset auttavat Vantaan Energiaa säästämään käyttökuluissa ja leikkaamaan kasvihuonepäästöjä. Palvelu kehitettiin yhdessä asiakkaan kanssa laitoksen modernisointiprojektin jälkeen, jossa vanha kaasukattila modernisoitiin biomassan käytölle energiantuotannossa.

Analytiikkapalvelu hyödyntää reaaliaikaista prosessidataa ja SFW:n laajaa palamis- ja kattilaosaamista, joiden avulla voidaan luotettavasti maksimoida biokattilan energiantuotanto ja vähentää hiilipohjaista tuotantoa ja täten CO2 päästöjä. Lisäksi palvelu mahdollistaa laitoksen tehokkaan käytön ja operoinnin yhdenmukaistamisen vuorojen välillä.

“Olemme jo kokeneet selkeitä etuja ratkaisun käytöstä niin operoinnin optimisoinnissa kuin polttoainekuluissa.” kertoo Kalle Patomeri, tuotantopäällikkö, Vantaan Energia.

Vantaan Energian ja SFW:n jatkoyhteistyössä analytiikkapalveluun kehitetään lisää voimalan ekonomisuutta, ympäristöystävällisyyttä ja luotettavuutta edesauttavia toiminnallisuuksia.

Lisätietoja: www.shi-fw.com

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

Seuraa Enertec

Enertec uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
Enertec 2/2024

enertec
mainos_1091

UUTISVIRTA
Seuraa Enertec
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »