mainos_1046

Käyttö ja kunnossapito (Automaatiopalvelut, Etäluenta, Huoltopalvelut, Kaukokäyttö, Kunnonvalvonta, Kunnossapidon suunnittelupalvelut, Kunnossapitopalvelut)

24/7-korjauspalvelu pitää voimalan pyörät pyörimässä

ANDRITZIN 24/7-HUOLTOPALVELUT pohjaavat yhtiön vahvaan teknologia- ja konepajaosaamiseen sekä työmaatoimintojen monipuoliseen hallintaan. Laitevalmistajana ANDRITZ pystyy lisäksi takaamaan oikeiden ja laadukkaiden materiaalien ja varaosien saamisen haastavissakin tilanteissa.

"Monipuolisten 24/7-korjauspalvelujen ja asiantuntevan henkilöstön ansiosta pystymme ratkaisemaan asiakkaiden haastavat ja yllättäen eteen tulevat häiriötilanteet nopeasti, kustannustehokkaasti ja laadusta tinkimättä. Olemme asiakkaan käytettävissä välittömästi joko fyysisesti tai hyödyntämällä modernia etädiagnostiikkaa", kertoo tuotepäällikkö Ari Korpirinne ANDRITZ Oy:stä.

ANDRITZin asiantuntijoiden tekemät korjaussuunnitelmat yhdessä osaavan työvoiman ja tarjolla olevien tarvittavien varaosien kanssa mahdollistavat suunnittelemattomien alasajojen minimoimisen.

Ennakoiva kunnossapito on kuitenkin se, joka varmistaa voimalan maksimaalisen tuotannon ja suorituskyvyn sekä minimoi aiheutuvat kustannukset. Pisimmälle tämä malli on viety ANDRITZin tarjoamissa OPE®-kunnossapitosopimuksissa.

ANDRITZ tarjoaa 24/7-korjauspalveluita erityyppisiin voimalaitoskattiloihin, kuten leijupeti- ja kiertopetikattiloihin samoin kuin öljy-, kaasu-, pölypoltto- ja arinakattiloihin sekä lämmön talteenottoratkaisuihin. Luonnollisena osana palveluvalikoimaan kuuluvat myös soodakattiloiden huoltopalvelut.

Monipuolisten korjauspalveluiden lisäksi ANDRITZilla on laaja valikoima huoltoon, kunnossapitoon sekä muutos- ja modernisointiprojekteihin liittyviä palveluita.

Asiakas tavoittaa asiantuntijamme tarvittaessa yhdellä puhelinsoitolla!

Lisätietoja: www.andritz.com

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

Seuraa Enertec

Enertec uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
Enertec 1/2024

enertec
mainos_1057

UUTISVIRTA
Seuraa Enertec
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »