Askalon AB on nimetty Emersonin edustajaksi sulku- ja varoventtiili tuotteille Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa sekä Islannissa

ASKALON AB edustaa nyt myös tuotemerkkejä Sempell, Crosby, Keystone, Vanessa, Neotecha, Clarkson, KTM Mecafrance, Whessoe, Marston, Biffi, Yarway. Emersonin ostettua PENTAIR Valves & Controls liiketoiminnot, on ASKALON AB nimetty Emersonin edustajaksi kaikkiin kauppaan kuuluviin tuotemerkkeihin Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa sekä Islannissa. Tunnettujen Emersonin tuotemerkkien lisäksi, joita Askalon AB on jo aiemmin edustanut, kuten Fisher, Baumann, El-O-Matic, Topworx, Tartarini, CSI ja AMS, Askalon AB edustaa nyt myös tuotemerkkejä Sempell, Crosby, Keystone, Vanessa, Neotecha, Clarkson, KTM Mecafrance, Whessoe, Marston, Biffi, Yarway sekä monia muita.

Askalonin edustamat tuotemerkit löytyvät linkistä http://www.askalon.com/fi/vendors.

Näiden uusien tuotemerkkien ja niihin liittyvien huoltopalveluiden myötä ASKALON AB myy ja huoltaa nyt laajan valikoiman erityyppisiä venttiileitä.

Teollisuuden asiakkaat monilta toimialoilta ovat tähän asti hankkineet säätö- ja sulkuventtiilit, takaisku- ja varoventtiilit, paineensäätimet, toimilaitteet tai huoltopalvelut useilta toimittajilta, mikä on monimutkaistanut hankintoja sekä aiheuttanut lisäkustannuksia. Nyt teollisuuden käyttäjät, hankkijat ja suunnittelijat Pohjoismaissa voivat ottaa yhteyttä yhteen toimittajaan, Askaloniin, kaikissa venttiileihin ja huoltopalveluihin liittyvissä kysymyksissä ja hankinnoissa.

"Askalonista kasvaa yhä merkittävämpi yhteistyökumppani asiakkaillemme tällä tuotemerkkien ja venttiilityyppien lisäyksellä. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa olemme valmiina kehittämään prosesseista entistä turvallisempia, luotettavampia ja tehokkaampia", sanoo Askalon AB:n toimitusjohtaja Mats Warnqvist. Askalon AB:lla on jo 43 vuoden yhteistyö Emersonin kanssa pohjoismaisena Local Business Partnerina. Näin yhdistyy paikallinen sovellus- ja huolto-osaaminen globaalin valmistajan resurssien, markkinajohtajan innovatiivisuuden sekä teknisten ratkaisujen kanssa.

ASKALON AB laajenee palkkaamalla 20 työntekijää
Toiminnan kasvu vaatii myös lisää resursseja. Tanskassa Pentair Valves & Control AS henkilöstö siirtyi Askalonin palvelukseen. Suomessa ja Ruotsissa Askalon AB laajentuu palkkaamalla lisää henkilöstöä: www.askalon.com/fi/workhere

Lisätietoja: www.askalon.fi, sales@askalon.fi, www.Emerson.com

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

Seuraa Enertec

Enertec uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
Enertec 2/2024

enertec
mainos_1057

UUTISVIRTA
Seuraa Enertec
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »