Energiatuotanto ja -jakelu (Generaattorit)

Ennustettavaa tehoa liikkuvaan käyttöön

artikkelikuva: Ennustettavaa tehoa liikkuvaan käyttöön

ATLAS COPCON siirrettävissä QES-generaattoreissa on kokovalikoimaa josta valita. Tarjolla on 11 mallia, jotka tarjoavat tehoa 9kVa:sta aina 200 kVA:iin asti. Nämä generaattorit ovat helppokäyttöisiä ja heti käyttövalmiita. Käynnistys tapahtuu vain kahta nappia painamalla ja energian tuotanto toimii täydellä teholla jo kuudessa sekunnissa.

Kyseiset generaattorit ovat noin 15 % pienempiä kuin muut vastaavat generaattorit. Varastoitaessa ja kuljetettaessa niitä voi pinota kaksi kappaletta päällekkäin. QES-generaattoreita voi parhaimmillaan mahtua samalle kuljetuslavalle jopa 26 kappaletta. Malleihin sisältyy vakiovarusteena vuototiivis runko, jossa on integroidut haarukkatrukkiaukot ja nostopalkit.

QES-generaattorit ovat huoltoystävällisiä. Vakiovarusteena ovat huoltoa helpottavat ulkoiset tyhjennysaukot ja suuret luukut. Muutaman tunnin kestävä huolto tulee suorittaa 500 tunnin välein.

QES-generaattorit ovat myös ympäristöystävällisiä; polttoaineen kulutus on keskimäärin 3,5% matalampi kuin vastaavilla muilla generaattoreilla. Lisäksi QES-generaattorit tuottavat 1,9 dBA vähemmän melua kuin muut vastaavat laitteet.

QES-mallisto tarjoaa yleisiin rakennustöihin ja vuokrakäyttöön käytännöllisen ja varman virtaratkaisun ankarimmissakin työkohteissa ja sääolosuhteissa.

Lisävarusteita ovat esimerkiksi akkulaturi ja akuston erotuskytkin, ulkoisen polttoainesäiliön liitäntä ja kylmäkäynnistystoiminto.

Atlas Copcolla on tarjolla QES-generaattorisarjan lisäksi myös muita generaattorimalleja, joilla energiantuotannossa päästään jopa yli 2MVA tehoon per laite.

Lisätietoja: www.atlascopco.fi

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

Seuraa Enertec

Enertec uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
Enertec 2/2024

enertec
mainos_1057

UUTISVIRTA
Seuraa Enertec
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »