mainos_1046

Energian tuotanto, jakelu ja varastointi (Akkuvoimalaitokset, akkuvarastot)
Energiatuotanto ja -jakelu (Kaukokäyttöjärjestelmät)

IEC61850 protokolla saatavilla Ellegon tasasähkökeskuksiin

artikkelikuva: IEC61850 protokolla saatavilla Ellegon tasasähkökeskuksiin

ELLEGO POWERTEC OY valmistaa akustovarmennettuja tasasähkökeskuksia. Perinteinen EVV-varaajamme tunnetaan sähköasemien pitkäikäisenä luotettavana työjuhtana. Uudemmissa varaajatuotteissamme voidaan käyttää myös kehittämäämme täysin kotimaista VELA-valvontalaitetta, jonka avulla voidaan seurata ja kerätä tietoa laitteiston tilasta ja historiasta. VELA-ohjelmisto tarjoaa useita toimintoja helpottamaan käyttöönottoa, seurantaa ja ylläpitoa sekä paikallisesti, että etävalvottuna.

Uudessa VELAn ohjelmistoversiossa on nyt mukana myös tuki IEC 61850 kaukokäyttöprotokollalle, joka mahdollistaa laitteiston tilan, parametrien ja hälytysten seurannan valvomosta käsin. Näin asiakkaamme pääsevät suunnittelemaan ylläpidon toimenpiteitä ja laitoskäyntejä entistä joustavammin ja kustannustehokkaammin. IEC 61850 mukainen laitemäärittely tarjoaa tietoa varaajan toiminnasta, akuston tilasta, lämpötiloista, sekä syöttöverkon ja kuorman häiriöistä. Tarvittaessa voimme toimittaa asiakaskohtaisen laitemäärittelyn verkonkäyttäjän tarpeiden mukaan ja räätälöidä koko tasasähkökeskuksen.

Kehitys jatkuu. Uusien VELA-ohjelmistoversioiden avulla pystymme vastaamaan asiakkaiden tuleviinkin tarpeisiin. Kuuntelemme mielellämme erikoistarpeitasi.

Lisätietoja: sales@ellego.fi, www.ellego.fi

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

Seuraa Enertec

Enertec uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
Enertec 1/2024

enertec
mainos_1057

UUTISVIRTA
Seuraa Enertec
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »