Energiatehokkuus ja energiansäästö
Energiatuotanto ja -jakelu (Eristeet)

ISOVER teknisillä eristeillä saavutat energiansäästötavoitteet

artikkelikuva: ISOVER teknisillä eristeillä saavutat energiansäästötavoitteet

ENERGIAN SÄÄSTÖPOTENTIAALI teollisuudessa on suuri. EIIF:n (European Industrial Insulation Foundation) mukaan paremmin eristämällä voitaisiin saavuttaa energian säästö, joka vastaa määrällisesti 15:tä 500 megawatin kivihiilivoimalan määrää. Modernissa passiivitalossa tavoitellaan lämpöhäviötä alle 3 W/m2, kuitenkin teollisuudessa hyväksytään jopa 150 W/m2 lämpöhäviö.

ISOVER Teknisten eristeiden tuotevalikoimasta löytyy ratkaisu kaikkeen eristämiseen teollisuudessa. ISOVER Teknisten eristeiden tuotesarja kattaa laajan kirjon vaativia sovelluksia lämpötila-alueille alkaen –200°C kylmästä aina yli +700°C prosessilämpötiloihin. Tuotteet ovat lisäksi mekaanista kulutusta kestäviä.

SFS 3976 (putki-, säiliö- ja laite-eristykset) -standardissa määritellään eristeille tehokkuusluokat 1–5 riippuen tuotteiden ominaisuuksista, maksimilämpötilankestosta sekä lämmönjohtavuudesta. Hyvään eristystapaan on monia vaihtoehtoja, perinteisesti eristykset ovat perustuneet eristystuotteiden tiheyteen ja paksuuteen.

ISOVER Teknisten eristeiden tehokkuusluokitus on viety askeleen pidemmälle kuin perinteisillä ratkaisuilla. ISOVER ULTIMATE mineraalivilloilla saavutetaan SFS 3976 – standardin vaatimusta paremmat arvot. Tämä tarkoittaa käytännössä jopa 35% parempaa eristävyyttä samalla paksuudella – tai kääntäen 30% ohuempaa eristyspaksuutta samalla lämpöhäviöllä. ULTIMATE-tuotesarja on suunniteltu erityisesti sovelluksiin, joissa vaaditaan keveyttä ja korkean lämpötilan kestoa, tai joissa eristykseen käytettävä tila on rajallinen.

Tutustu ratkaisuihimme osoitteessa: www.isover-technical-insulation.com

kuva

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

Seuraa Enertec

Enertec uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
Enertec 2/2024

enertec
mainos_1057

UUTISVIRTA
Seuraa Enertec
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »