mainos_1046

Energiatuotanto ja -jakelu (Venttiilit ja -toimilaitteet)

Haluamme lisätä asiakkaidemme turvallisuutta, tuottavuutta, luotettavuutta ja kestävää kehitystä

artikkelikuva: Haluamme lisätä asiakkaidemme turvallisuutta, tuottavuutta, luotettavuutta ja kestävää kehitystä

KÄNNYKÄN LATAUS, auton polttoaine, maitotölkki. Jokapäiväisiä asioita, joita pidämme itsestäänselvyyksinä. Niiden takana on kuitenkin monia tekijöitä: ihmisiä, aikaa, koneita. Askalon on toiminut teollisuudessa vuodesta 1973 lähtien. Me hallitsemme asiantuntemuksella kaikenlaiset venttiilit ja varolaitteet, joiden tehtävänä on pitää asiakkaidemme prosessit käynnissä luotettavasti ja turvallisesti. Löydämme yhdessä ratkaisut, siten että sähköä, polttoainetta ja maitotölkkejä voidaan tuottaa ongelmitta jatkossakin.

Toimimme kaikkialla maailmassa tunnettujen tuotemerkkien kanssa. Muun muassa Fisher, Sempell ja Crosby valmistavat luotettavia tuotteita, jotka tunnetaan laadustaan ja tarkkuudestaan. Askalon tarjoaa erään maailman laajimmista valikoimista venttiiliympäristössä.

Askalonin takana on lähes sata henkilöä kolmessa eri maassa - Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa. Yksi heistä on myyntipäällikkö Tommi Penttilä. Hän kuuluu niihin, joiden tehtävänä on tukea asiakkaitamme ja taata, että he saavat oikeat tuotteet prosesseihinsa. Meillä Askalonilla intohimonamme ovat asiakkaamme ja tavoitteenamme on kehittää ja helpottaa heidän toimintojaan.

Lisätietoja: www.askalon.fi

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

Seuraa Enertec

Enertec uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
Enertec 1/2024

enertec
mainos_1057

UUTISVIRTA
Seuraa Enertec
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »