mainos_1046

Energiatuotanto ja -jakelu (Painelaitteet ja putkistot)

Sorsakosken Konepaja Oy

artikkelikuva: Sorsakosken Konepaja Oy

SORSAKOSKEN KONEPAJA Oy on painelaitteisiin erikoistunut konepajayhtiö. Yrityksen päätuotteet ovat asiakkaan prosessi- tai valmistusteknisistä tarpeista lähtevät painelaitteet sekä muut konepajatuotteet.

Tuotteitamme ovat putkilämmönvaihtimet, paineastiat, säiliöt, putkistot, prosessilaitteet ja muut paineenalaiset osat. Toimituslaajuutemme käsittää lämpö- ja lujuustekniset mitoitukset TEMA- ja PED-normien mukaan, suunnittelun, materiaalihankinnat, valmistuksen, pintakäsittelyn, dokumentaation, hyväksynnät ja tuotteidemme asennukset.

Monipuolista osaamista teollisuuden tarpeisiin
Asiakaskuntamme koostuu pääosin energia-, paperi-, selluja prosessiteollisuuden loppukäyttäjistä sekä laitevalmistajista ja suunnittelutoimistoista. Asiakaskuntaamme kuuluu niin kotimaisia pk-yrityksiä, kuin kansainvälisesti toimivia suuryrityksiä. Asiakkaamme investoivat niin laitteisiin kuin palveluihinkin sekä myös ratkaisuihin, joihin voivat luottaa. Laatutuotteet, innovatiivisuus, vankka kokemus ja alansa osaava henkilökunta luo kestävän perustan toimivalle yhteistyölle teollisuuden asiakkaiden kanssa.

Laadunhallinta olennainen osa toimitusprosessin jokaista vaihetta
Toimintamme perusta on asiakkaiden prosessi- ja valmistusteknisissä tarpeissa. Toimintamme laatukäsikirja noudattaa EN ISO 9001:2015 perusteita. Lisäksi hitsausjärjestelmämme on sertifioitu EN ISO 3834-2 standardin mukaisesti.

Asiakkuus alkaa toisesta toimituksesta
Sorsakosken Konepajalla emme halua tehdä kahta toimitusta kerralla, ensimmäistä ja viimeistä. Tavoitteemme on asiakkuudessa, joka tarkoittaa onnistumista ensimmäisestä toimituksesta lähtien. Tämä onnistuu kuuntelemalla asiakkaan tarpeet ja vastamaalla niihin. Todellisuudessa tarvitaan välillä kompromisseja, jotka löytyvät yleensä hyvällä kommunikaatiolla asiakkaan kanssa. Laaduntuottokykymme on ollut hyvä alusta saakka, siitä on pitänyt huolen osaava henkilökuntamme.

"Toistaiseksi suhteellisen lyhyestä historiasta huolimatta olemme saaneet nauttia hyvistä asiakkaista ja asiakkuuksista mutta kasvu mielessä asiakkaita kaivataan enemmän, että kuorma pysyisi tasaisempana ja jatkuvana. Toivomme siis, että niin uudet kuin olemassa olevat asiakkaat, ottakaa yhteyksiä. Olemme valmiita palvelemaan teitä lämmönvaihdin ja muissa konepaja tarpeissa. Pidetään porukalla ketjua kireällä ja tulkaa tutustumaan meihin Energia 2018 messuosastolle A815", kannustaa Sorsakosken Konepaja Oy:n toimitusjohtaja Olli Kervinen.

Lisätietoja: www.sk-works.fi

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

Seuraa Enertec

Enertec uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
Enertec 1/2024

enertec
mainos_1057

UUTISVIRTA
Seuraa Enertec
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »