mainos_1048

Käyttö ja kunnossapito (Voiteluhuolto)

Teboil palvelee energiateollisuutta entistä kattavammin - Valikoimaan EP-lisäainestettu turbiiniöljy

NYKYAIKAISET TEBOIL TURBINE Oil XOR -sarjan tuotteet ovat käytössä monilla eri voimalaitoksilla höyry- ja vesiturbiinien kiertovoiteluöljyinä. Tarkkaan valittujen lisäaineiden ja erikoisjalostettujen perusöljyjen ansiosta öljyt soveltuvat kaikkein vaativimpiin käyttöolosuhteisiin. Öljyillä on erinomaiset hapettumisenkesto-ominaisuudet, veden ja ilman erottuvuus, vaahtoamattomuus, ruosteenestokyky ja terminen vakaus.

Uusi Teboil Turbine Oil XOR EP on paineenkestolisäaineistettu (Extreme Pressure) turbiiniöljy. EP-lisäaineistettua turbiiniöljyä tarvitaan usein kohteissa, joissa samassa öljykierrossa turbiinin kanssa on myös alennusvaihde.

"Näiden uusien tuotteiden myötä pystymme tarjoamaan energiateollisuuteen entistäkin kattavamman tuotevalikoiman", Teboilin teollisuusvoiteluaineista vastaava tuoteryhmäpäällikkö Ari Holmila toteaa.

Vaikka turbiiniöljy on voimalaitoksissa määrällisesti suurin ja laitoksen toiminnan kannalta tärkein voiteluöljylaatu, käytetään laitoksissa runsaasti myös muita voiteluaineita. Teboil-valikoimassa on kattava valikoima energiateollisuuden tarvitsemia voiteluaineita esimerkiksi vaihteistoihin, hydrauliikkaan, kompressoreihin, rasvavoideltuihin kohteisiin sekä muuntajiin.

Teboil palvelee energiateollisuuden asiakkaitaan laajaalaisesti. Haminassa toimivan laboratorion palveluita voidaan käyttää tukena voimalaitosten ennakoivan huollon suunnittelussa. Öljynäytteiden ja säännöllisen öljyn kunnonvalvonnan avulla voidaan öljyssä ja järjestelmässä tapahtuvat muutokset havaita hyvissä ajoin ja määrittää oikea öljynvaihdon ajankohta öljyn käyttöiän optimoimiseksi. Voiteluaineiden lisäksi Teboilin tuotevalikoima kattaa mm. kevyet ja raskaat polttoöljyt sekä erilaiset nestekaasuratkaisut energiateollisuuteen.

Lisätietoja: tuoteryhmäpäällikkö Ari Holmila, ari.holmila@teboil.fi
Teboil-voiteluaineneuvonta, www.teboil.fi

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

Seuraa Enertec

Enertec uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
Enertec 2/2024

enertec
mainos_1091

UUTISVIRTA
Seuraa Enertec
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »