mainos_1048

Energiatuotanto ja -jakelu (Generaattorit)

Atlas Copco laajentaa QIS-generaattorimallistoaan - Teollista tehoa ilman kompromisseja

artikkelikuva: Atlas Copco laajentaa QIS-generaattorimallistoaan - Teollista tehoa ilman kompromisseja

ATLAS COPCO on lisännyt QIS-generaattorien mallistoonsa viisi uutta mallia, jotka tuottavat optimoitua suorituskykyä vaativimmissakin teollisuuden ympäristöissä. Uudet 875-1 420 kVA:n tehoiset generaattorit perustuvat alkuperäisen QIS-malliston menestystekijöihin ja tarjoavat modulaarisen rakenteen sekä alhaiset melutasot: 30 prosenttia suurempi sisätila sallii laajennukset tai lisävarusteena saatavien tietoliikennemoduulien lisäämisen.

"Uusimmat QIS-mallimme ovat kompromissiton ratkaisu meluongelmiin. "Olemme testanneet ja sertifioineet 1 MW:n generaattorin 70 dB(A) melutasolla 15 metrin etäisyydellä, mikä tarkoittaa, että generaattorit sopivat käytettäviksi myös asuinalueilla", sanoo Julio Tome, Atlas Copcon Portable Energy -liiketoimintaryhmän suurten generaattorien tuotemarkkinointipäällikkö.

QIS-mallit on tarkoitettu ulkoasennuksiin ja ne ovat läpäisseet markkinoiden vaativimmat testit, mukaan lukien transienttitoimintatesti, ympäristön lämpötilan suorituskykytesti, vedenpitävyystesti ja -sertifiointi sekä laajat melutestit. Sen lisäksi, että nämä ominaisuudet minimoivat ympäristövaikutukset, ne myös takaavat suorituskyvyn kaikissa olosuhteissa.

Ne tuottavat keskimäärin 5 prosentin säästön polttoaineenkulutuksessa, ovat jopa neljä kertaa hiljaisempia ja niiden vaatima pinta-ala on jopa 25 prosenttia pienempi kuin vastaavien markkinoilla olevien mallien. Kaikissa generaattoreissa on premium-luokan moottorit, joiden kuormankestävyys on erittäin hyvä, ja niissä on myös IP23-luokan vaihtovirtageneraattori, jonka lisäkäämi kestää 300 prosentin ylivirran ensimmäisten 20 sekunnin ajan. "Tämä varmistaa välittömän käynnistymisen ja takaa tehon ja suorituskyvyn juuri silloin kun tehoa tarvitaan", Tome kertoo.

Generaattoreiden kompakti koko tekee niistä ihanteellisia merikuljetuksiin ja niiden integroidut nostourat tukevat prosessia. Lisäksi plug-and-play-tyyppinen rakenne mahdollistaa nopean ja helpon asennuksen. Kaikissa laitteissa on vuotamaton runko, joka takaa kaikkien nesteiden pysymisen koneen sisäpuolella.

Uudet mallit ovat QIS 875, QIS 1015, QIS 1115, QIS 1250 ja QIS 1420. Näiden kaikkien huoltoväli on yli 500 tuntia ja ne on suunniteltu toimimaan luotettavasti ja tehokkaasti sekä varatehokäyttökohteissa että kiinteissä päätehokäyttökohteissa eri markkinasektoreilla, kuten datakeskuksissa, terveydenhuollossa, valmistusteollisuudessa, kunnallistekniikassa ja vähittäismyymälöissä.

Huoltojen vaatimat käyttökatkot lyhenevät lisää, jos loppukäyttäjä integroi laitteeseensa lisäominaisuuksia, kuten tehokkaan vedenerottimella varustetun polttoaineensuodatuksen, kaksivaiheisen ilmansuodatuksen ja öljyntyhjennyspumpun. Lisäksi kaikissa uusimmissa malleissa on helppo pääsy tärkeimpiin sisäisiin komponentteihin, kuten vaihtovirtageneraattoriin (AVR ja diodisilta) ja jäähdyttimeen, suurten huoltoluukkujen ja paneelien kautta.

Lisätietoja: eemeli.erola@fi.atlascopco.com, www.atlascopco.com

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

Seuraa Enertec

Enertec uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
Enertec 2/2024

enertec

UUTISVIRTA
Seuraa Enertec
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »