mainos_1048

Energiatuotanto ja -jakelu (Hitsauslaitteet ja -tarvikkeet, Kemikaalit)

Lisää kulumiskestävyyttä voimalaitoksiin

Somotec Oy on erikoishitsauslisäaineita, panssarilevyjä, peittausaineita ja -tarvikkeita sekä juotteita maahantuova ja markkinoiva yritys. Somotec tunnetaan laadukkaista tuotteistaan, joka myös auttaa ratkaisemaan kulumiseen ja korroosioon liittyvät haasteet yhteistyössä asiakkaan kanssa. Yritys kartoittaa asiakkaan tarpeet ja optimoi käyttökohteen mukaisen parhaan ratkaisun.

Kulumisen ehkäiseminen tuo säästöä
Somotecin ydinosaamista on kulumisen ehkäisy voimalaitosteollisuudessa. Yrityksen tuotteita käytetään puhaltimissa, syklonissa, polttoaineen syötössä, putkistoissa, ym. voimalaitosprosesseissa. Somotec tarjoaa ongelman ratkaisuksi laadukkaita ja kestäviä tuotteita: panssarilevyjä, panssarilevyosia, kovapinnoittettuja putkia sekä kovapinnoituslisäaineita. Voimme parantaa voimalaitosten kuluvien osien kestävyyttä jopa 5-10 kertaiseksi. Tämä merkitsee vähemmän tuotantokatkoksia ja pienentyneitä korjauskuluja.

Kattavaa ja nopeaa asiakaspalvelua
Somotec suunnittelee kullekin asiakkaalle sopivan ratkaisun sekä hoitaa mitoituksen ja asennuksen. Palvelu on nopeaa ja toimitusajat lyhyitä. Meillä on laaja varasto Kuopiossa. Yleisimmin käytettyjen standardilevyjen ja hitsauslisäaineiden toimitus vie vain yhden päivän eikä tehtailta tilattunakaan toimitus vie viittä viikkoa pidempään. Tarjoamme täyden paketin, kohdekartoituksesta toteutukseen ja huoltoon saakka.

Luotettava kumppani
Somotec Oy on perustettu vuonna 1983 ja markkina-alueena koko Suomi. "Vuosikymmenten kokemus on tuonut meille raudanlujaa asiantuntemusta kulumisen- ja korroosioneston sovelluksista, ratkaisusta ja palveluista", toimitusjohtaja Olli Riihiluoma kuvailee.

Teksti: Somotec Oy

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

Seuraa Enertec

Enertec uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
Enertec 2/2024

enertec
mainos_1091

UUTISVIRTA
Seuraa Enertec
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »