mainos_1048

Käyttö ja kunnossapito (Huoltoautot, huoltoautokuljetukset, Huoltopalvelut, Verkkojen huolto- ja kunnossapito)

Reaaliaikainen näkymä verkon ylläpitotyöhön

artikkelikuva: Reaaliaikainen näkymä verkon ylläpitotyöhön

Verkon tilan reaaliaikainen seuranta on jo pitkään ollut olennainen osa verkkojen ylläpitoa. Toimintavarmuutta ylläpitävän huoltohenkilöstön ohjaus ja heidän käyttämänsä kaluston tiedot ovat kuitenkin vielä arvoin reaaliaikaisia.

Kaikki ajoneuvot ja koneet yhdessä näkymässä
Kiho-palvelut soveltuvat kaikenlaisten ajoneuvojen, työkalujen, peräkärryjen ja muun kevyen kaluston paikantamisen erittäin kustannustehokkaasti. Kaluston sijainnit ja reitit näkyvät yhdessä karttanäkymässä ja sijaintiraportteja voi hakea alueittain. Kalustolista mahdollistaa huoltohistorian ylläpidon ja ilmoittaa ennakoivasti huolto- tai katsastustarpeista.

Optioina työajanseuranta ja työtehtävien hallinta
Kiho Työajanseuranta mahdollistaa työaikatietojen keräämiseen joko ajoneuvoilta tai mobiililaitteilta. Palvelun tilanneseurantanäkymästä näkee reaaliaikaisesti ketkä ovat kirjautuneet työhön millekin kustannuspaikalle.

Kiho Tehtävät -palvelu tarjoaa helpon tavan yksittäisten työtehtävien hallintaan. Työtehtävät voidaan luoda joko toimistossa tai kentällä ja työlle voidaan hakea maantieteellisesti lähin suorittaja. Työtehtävät kuitataan ja mahdolliset kuvat sekä tekstiselitteet lisätään helposti älypuhelimella. Palvelu mahdollistaa nopean reagoinnin kiireellisiin kunnossapitotehtäviin ja parantaa näin verkon toimintavarmuutta. Kunkin tehtävän suorittamiseen käytetty aika sekä matka tallentuvat automaattisesti ja mahdollistavat kustannusten seurannan sekä mahdollisen laskuttamisen.

Lue lisää: www.kiho.fi

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

Seuraa Enertec

Enertec uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
Enertec 2/2024

enertec
mainos_1091

UUTISVIRTA
Seuraa Enertec
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »