mainos_1046

Käyttö ja kunnossapito

Kaapelinsuojaputki vaativiin sähköverkon rakennuskohteisiin

artikkelikuva: Kaapelinsuojaputki vaativiin sähköverkon rakennuskohteisiin

Pipelifen ROCKY PE-kaapelinsuojaputki on tarkoitettu vaativien asennuskohteiden kaapelinsuojaksi. ROCKY suojaa kaapeleita mekaanista rasitusta, ilmaston vaikutusta ja maan painetta vastaan.

ROCKY-kaapelinsuojaputkea on saatavilla mustana ja keltaisena. Musta kaapelinsuoja on varustettu valkoisilla ja keltainen punaisilla huomioraidoilla. Molemmista väreistä löytyy myös sähkökaapeli-kraftkabel-huomiomerkinnät. ROCKY-putket on saatavilla käyttöluokkiin SRS SN16 ja SRE SN64.

Pipelife Finland

Pipelife Finland

”ROCKY SRS soveltuu normaaliin sähkö- ja televerkon rakentamiseen kohteissa, joissa tarvitaan erittäin lujaa rakennetta, sekä siltarakentamiseen ja suuntaporaamalla tehtäviin alituksiin. ROCKY SRE soveltuu erittäin vaativiin maasto-olosuhteisiin, kuten louhikkoihin ja pinta-asennukseen”, kertoo tuotepäällikkö Vesa Juka Pipelifelta.

Pipelifelta löytyy asiantuntemusta kaikkeen kaapelinsuojaukseen.

”Uusiutuvan energian tuotannon rakentaminen ja sähkönsiirto vaatii jatkuvasti uusia ratkaisuja, niitä rakennetaan nyt todella paljon. Kehitämmekin koko ajan uusia ratkaisumalleja eri suunnitteluryhmien kanssa. On kyseessä sitten pieni tai suuri projekti, kannattaa kääntyä meidän asiantuntijoiden puoleen!” toteaa Juka.

Tutustu Tervolan ja Kangasalan ROCKY-referenssikohteisiin Pipelifen nettisivuilla.

Pipelife Finland

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

Seuraa Enertec

Enertec uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
Enertec 1/2024

enertec
mainos_1057

UUTISVIRTA
Seuraa Enertec
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »