mainos_1048

Energiainfra ja uudet energiateknologiat
Energialähteet ja polttoaineet
Energiamarkkinat
Energian tuotanto, jakelu ja varastointi
Energiatehokkuus ja energiansäästö
Käyttö ja kunnossapito
Tiedonhallinta, tietojärjestelmät, digitalisaatio
Tuulivoima
Ympäristöteknologia

EnergyWeek järjestetään jälleen vuonna 2023

artikkelikuva: EnergyWeek järjestetään jälleen vuonna 2023

Perinteisen ja kansainvälisen energiateknologiatapahtuman EnergyWeekin järjestelyt ovat ottaneet uutta tuulta alleen. Vaasan kaupungintalolla järjestettävä viikon mittainen tapahtuma toteutuu jälleen 20.–24.3.2023. Rekisteröityminen ilmaiselle tapahtumaviikolle on avattu. Viiden päivän aikana kuullaan viimeisimmät uutiset sekä esitellään kiinnostavimmat uudet tapaukset ja innovaatiot energiaalan huippuammattilaisille. EnergyWeek on Pohjoismaiden merkittävin energia-alan verkostoitumis- ja myyntitapahtuma niin paikallisille, kotimaisille kuin ulkomaisillekin vieraille.

NELJÄNÄ TAPAHTUMAPÄIVÄNÄ vierailijoita odottavat tutut ja tärkeät teemat: energia ja ilmasto, tuuli ja uusiutuva energia sekä kaasu. EnergyWeek oli alun perin nelipäiväinen, mutta tapahtumaan on lisätty tällekin vuodelle viides päivä, jonka erittäin ajankohtaisena teemana on energian varastointi. Päivän aikana käsitellään muun muassa akkuteknologioita ja yritysetablointeja, vetyä, kaasua, synteettisiä polttoaineita ja lämpöä sekä muita energianvarastointiin liittyviä aiheita. Kaikki EnergyWeekin seminaarit järjestetään englanniksi.

”Aikaisempina vuosina EnergyWeekille on osallistunut yli 6 200 kävijää, ja tapahtumassa on järjestetty yli 25 seminaaria, joissa on ollut noin 140 puhujaa neljänä päivänä. Myös tänä vuonna viikon mittaiseen tapahtumaan odotetaan paikan päälle saapuvaksi kansainvälisiä vieraita ja puhujia yli 30 maasta”, kertoo Kristoffer Jansson, EnergyVaasan Communications & Brand Manager.

Seminaarien lisäksi EnergyWeekille on varmistettu jo lähes 200 näytteilleasettajaa, ja lisää on tulossa, joten mielenkiintoista seurattavaa ja koettavaa riittää. Näytteilleasettajat vaihtuvat aina päivän teeman mukaan. Seminaarien seuraamisen ja näytteilleasettajien pisteillä vierailemisen lisäksi EnergyWeek tarjoaa loistavat mahdollisuudet ja puitteet myös verkostoitumiselle, sillä tapahtuman tiloihin on varattu erillinen tila verkostoitumista ja tapaamisia varten. Tapahtumassa onkin kolme eri iltatilaisuutta. Lisäksi perinteisessä Energy Awards -tapahtumassa jaetaan energiateknologia- ja ‑innovaatiopalkinto.

Tänä vuonna pääfokuksessa ovat matchmaking ja verkostoituminen. Kansanvälisiä yritystapaamisia voi varata neljänä päivänä ja torstaina on uusi tapahtuma: ”tule tapaamaan naapureita” eli maadelegaatioiden pitämä verkostoitumistilaisuus, jossa jo seitsemän eri maan maadelegaatiot – jokainen useammalla yrityksellä – haluavat tutustua toisiinsa ja vaihtaa käyntikortteja.

”Ilmastoasiat ja energiatransitio puhuttavat tänä vuonna varmasti entistäkin enemmän, vaikka energiatehokkuus ja kestävyys ovatkin aina olleet EnergyWeekin punaisena lankana. Kannustamme kaikkia osallistujia suosimaan kestävintä mahdollista matkustustapaa saapua Vaasaan, ja suosittelemme ilmastokompensointia. Onneksi hiilineutraalit junayhteydet Vaasaan ovat mainiot, ja Ruotsista on laivayhteys maailman ympäristöystävällisimmällä matkustajalaivalla”, Jansson jatkaa.

Vaasa EnergyWeek on parinkymmenen organisaation yhteistyössä järjestämä energia-alan tapahtumaviikko. Järjestelyjen pääkoordinoinnista vastaa EnergyVaasa / Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK. EnergyVaasa on Pohjoismaiden suurin energiateknologiaklusteri, jossa kehitetään kestäviä, päästöjä vähentäviä ja energiaa säästäviä teknologiaratkaisuja. EnergyVaasaan kuuluu yli 160 yritystä, joissa on yhteensä yli 12 000 työntekijää. Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK on Vaasan seudun kuntien omistama elinkeino- ja kehitysyhtiö.

www.energyweek.fi

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

Seuraa Enertec

Enertec uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
Enertec 2/2024

enertec
mainos_1091

UUTISVIRTA
Seuraa Enertec
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »