Energiainfra ja uudet energiateknologiat

YT23 toukokuussa Jyväskylässä

artikkelikuva: YT23 toukokuussa Jyväskylässä

Yhdyskuntatekniikka 2023 -tapahtuma järjestetään 10.–11.5.2023 Jyväskylän Paviljongissa.

Näyttely ja seminaarit kokoavat yhteen infra-alan toimijat

Kaikkiaan näyttelyyn odotetaan yli 220 näytteilleasettajaa. Ne edustavat koko infra-alaa: energiahuoltoa, jäte- ja ympäristöhuoltoa, liikenne- ja alueinfraa, vesihuoltoa, koneita, laitteita ja varusteita sekä mittaus-, tutkimus- ja muita palveluita. Sisäosastoista on varattu jo lähes 80 %.

Samaan aikaan näyttelyn kanssa Paviljonkiin kokoontuvat infra-alan asiantuntijat järjestöjen seminaareihin ja koulutustilaisuuksiin. VIP-lipulla pääsee osallistumaan kaikkiin oman kiinnostuksen mukaisesti ja verkostoitumaan tehokkaasti. Kaikkiaan paikalle odotetaan noin 5 000 näyttelyvierasta ja seminaariosallistujaa.

Ekskursioita tiistai-iltana – tietoiskuhaastatteluja ja kilpailuja näyttelyn yhteydessä

Jyväskylään tiistaina saapuville on tarjolla kaksi opastettua kiertoajelua kaupunkisuunnittelun ja infrarakentamisen kohteisiin.

B2-hallin Tietoiskuladossa voi seurata näytteilleasettajien haastatteluja. Uutuustuote- ja Infra-alan monet osaajat -kilpailujen suosikkejaan voi äänestää ennakkoon YT23-nettisivuilla. Näyttelyn parhaat osastot palkitaan tälläkin kertaa.

Näyttely ja sen ohjelma kävijöille maksuttomia

Kävijäksi voi ilmoittautua ennakkoon tai tapahtumaan tullessa. Etukäteen rekisteröityneille lähetetään sisäänpääsyyn tarvittava nimikortti ennen tapahtumaa.

Tapahtuman nettisivujen ja maalis-huhtikuussa käyttöön otettavan YT23 tapahtumasovelluksen kautta saa tietoa ohjelmista, viimeisimmistä YT23-uutisista ja voi tutustua näyttelyalueiden karttoihin.

Käy tutustumassa tapahtumaan, sen ohjelmaan, rekisteröidy kävijäksi tai ilmoittaudu näytteilleasettajaksi osoitteessa: www.yhdyskuntatekniikka.fi

Tervetuloa YT23 -tapahtumaan Jyväskylään!

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

Seuraa Enertec

Enertec uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
Enertec 2/2024

enertec
mainos_1057

UUTISVIRTA
Seuraa Enertec
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »