mainos_996

Käyttö ja kunnossapito (Mittaukset, mittalaitteet)
Tiedonhallinta, tietojärjestelmät, digitalisaatio (Analysointijärjestelmät)
Ympäristöteknologia (Savukaasujen puhdistus, Ympäristön mittalaitteet, säähavaintolaitteet)

Ovatko päästömittauslaitteenne luotettavia?

Tarkkuusmittauslaitteissa jokainen yksityiskohta on tärkeä. Laitteiden suunnittelun ja rakentamisen lähtökohtina - tarkkuuden lisäksi - on oltava luotettavuus ja kestävyys.

artikkelikuva: Ovatko päästömittauslaitteenne luotettavia?

Suomalainen teknologiakonserni Gasmet suunnittelee ja tuottaa huippuluokan kaasuanalysaattoreita ja päästömittausjärjestelmiä, joilla mitataan teollisten prosessien tuottamia päästöjä, luonnollisten lähteiden ilmakehään päästämiä kaasuja ja työympäristöissä esiintyviä kaasuja.

Yksi Gasmetin pitkäaikaisista asiakkaista on Ferroplan, joka on kehittänyt ainutlaatuisen liikuteltavan Ferropower-energialaitoksen. Hyötyjakeen alkulähteellä toimiva energialaitos on rakennettu moduuleittain kontteihin, joten se voidaan siirtää kätevästi aina uuteen paikkaan. Näin sivuvirtoja esimerkiksi maataloudesta, teollisuudesta tai terveydenhuollosta voidaan hyödyntää entistä ketterämmin.

Koska laitos polttaa jätettä, Ferroplan tarvitsi kokonaisvaltaisen järjestelmän päästöjen seuraamiseen. Gasmetilla oli vaatimukset täyttävä tuote: CEMS II e (Continuous Emissions Monitoring System).

kuva

Täyden palvelun kumppani

Ferroplanin laitosinsinööri Pontus Ekberg toteaa, että CEMS on yhtiölle arvokas investointi ja kumppanuus Gasmetin kanssa auttaa Ferroplania pitämään investoinnista hyvää huolta.

”Saamme olla rauhallisella mielellä, koska Gasmetilla on vastuuhenkilö, joka tietää käytetyn järjestelmän ja mitä tehdä kussakin tilanteessa”, Ekberg toteaa.

Gasmetin vankka osaaminen on tehnyt vaikutuksen Ekbergiin:

”En näe mitään syytä valita ketään muuta toimittajaa. Me saimme loistotuotteen, joka täyttää täysin tehtävänsä ja olemme erittäin tyytyväisiä kumppanuuteemme Gasmetin kanssa.”

kuva
Gasmetin laatupäällikkö Ulla Kosonen

Pintaa syvemmälle asiakasymmärrykseen

Ferroplan ei ole ainoa yritystä tuplapeukuttava asiakas. Laatupäällikkö Ulla Kosonen Gasmetistä kertoo, että asiakastyytyväisyys on ollut viime aikoina erittäin korkealla tasolla. Inspirans Oy:n tekemissä kvalitatiivisissa ja kvantitatiivisissa tutkimuksissa on pureuduttu Gasmetin tuottamaan asiakaskokemukseen hyvin monipuolisesti - ja tulokset ovat vaikuttavia.

”Meidän päästömittausasiakkaidemme keskuudessa tehty tuore kvalitatiivinen haastattelututkimus esimerkiksi kertoo, että asiakas arvostaa meidän tuotteemme toimivuutta, luotettavuutta ja helppokäyttöisyyttä. Kehuja saavat myös asiakaspalvelu, tekninen tuki ja huolto”, kertoo Kosonen.

Tutkimuksen mukaan Gasmetin asiakkaat arvostavat yrityksen syvällistä osaamista – ja kyvykkyyttä sparrata asiakkaiden kanssa myös monimutkaisiakin kysymyksiä. Kumppanuusajattelu onkin keskeinen osa Gasmetin tapaa toimia:

”Haluamme panostaa kumppanuuksiin asiakkaidemme kanssa ja kehittää eri ratkaisuja yhdessä, kaikkien osapuolten parhaaksi”, Kosonen toteaa.

Ota asiakkaasta koppi!

Tutkimusten valossa asiakaskokemuksen alkutaival - eli ns. onboarding - on myös yksi Gasmetin valteista. Asiakkaasta otetaan ”koppi” ja hänen tarpeensa ja toiveensa selvitetään huolellisesti, jotta oikeat ratkaisut voidaan valita - nopeasti ja joustavasti.

”Moni asiakkaista pitää tärkeänä myös sitä, että olemme kotimainen toimija”, tietää Kosonen.

Gasmetin asiakkaat ovat myös erittäin valmiita suosittelemaan yritystä muillekin. Asteikolla 1-5 (1 = ei halua suositella, 5 = haluaa erittäin paljon suositella) yrityksen keskiarvo on 4,3.

”Hyvä arvosana kertoo siitä, että olemme onnistuneet palvelemaan asiakasta hyvin”, summaa Kosonen ja lisää, että yritys toivoo silti edelleen myös kehityskohteiden esilletuomista.

”Olemme vuosien saatossa saaneet joitakin ehdotuksia siitä, miten parantaa palveluamme ja myös reagoineet näihin asianmukaisesti. Otamme kiitollisina vastaan kaikki parannusehdotukset.”

Lisätietoja: www.gasmet.com

Teksti: Sami Anteroinen

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

Seuraa Enertec

Enertec uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
Enertec 1/2024

enertec

UUTISVIRTA
Seuraa Enertec
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »