mainos_1048

Energiainfra ja uudet energiateknologiat

Infra-ala kokoontuu lokakuussa Turussa

artikkelikuva: Infra-ala kokoontuu lokakuussa Turussa

Yhdyskuntatekniikka 2021 järjestetään Turussa 13. – 14.10.2021 – tervetuloa Suomen suurimpaan infra-alan näyttely- ja seminaaritapahtumaan!

Tulethan tapahtumaan terveenä!

Monia mietityttää tällä hetkellä, uskaltaako messuille osallistua. Yhdyskuntatekniikassa terveysturvallisuus huomioidaan. Tapahtumaa varten on laadittu koronalinjaus, jota päivitetään tilanteen kehittymisen ja viranomaisohjeistuksen muutosten myötä. Järjestäjät vetoavat, että tapahtumaan tullaan terveenä. Mikäli tulijalla ei ole täyttä rokotesuojaa koronavirusta vastaan, voi tapahtuman piha-alueella olevassa teltassa tehdä omakustanteisen pikatestin.

Paikalla infra-alan keskeiset toimijat

Näytteilleasettajiksi on ilmoittautunut jo 185 yritystä ja organisaatiota. Ne edustavat koko infra-alaa: energiahuoltoa, jäte- ja ympäristöhuoltoa, liikenne- ja alueinfraa, vesihuoltoa, koneita, laitteita ja varusteita sekä mittaus-, tutkimus- ja muita palveluita.

YT21-näyttelyssä uudenlaisia osastoratkaisuja ja t&k -alue

Näyttelyn C-halli on jo lähes täyteen varattu, A- ja B-halleissa ja ulkoalueella on vielä enemmän paikkavaihtoehtoja tarjolla. Näytteilleasettajat voivat halutessaan varata vakiokokoisen, 6–18 m2 osastopaikan, johon on saatavissa valmisosastopaketti. Kehitys- ja tutkimushankkeille, oppilaitoksille ja mikroyrityksille on varattu oma t&k -alue.

Tietoiskuja, kilpailutöitä ja seminaareja

Näyttelyvieraat voivat näyttelyosastoihin tutustumisen lomassa seurata A-hallin tietoiskualueella pidettäviä näytteilleasettajien tietoiskuja. B-hallin Mediakirjastossa ja Uutuustuotealueella voi tutustua alan lehtiin ja YT21 Uutuustuote -kilpailun kilpailutöihin. Vaikka tapahtuma jouduttiin siirtämään toukokuulta lokakuulle, kaikilla näyttelyä järjestävillä yhdistyksillä on näyttelyn yhteydessä seminaareja ja koulutuksia. Suurin osa niistä on maksullisia.

Maksuton sisäänpääsy

Näyttelyvieraille sisäänpääsy on maksuton, mutta edellyttää rekisteröitymistä kävijäksi. Etukäteen rekisteröityneille lähetetään sisäänpääsyyn tarvittava nimikortti sähköpostiin tapahtumaa edeltävällä viikolla.

Messukeskukseen linjalla 100

Turkuun kannattaa tulla lokakuussa kauempaakin. Messubussi 100 liikennöi Turun keskustan ja Messukeskuksen välillä tapahtuman ajan. Sen aikataulut julkaistaan lähempänä tapahtumaa Yhdyskuntatekniikan nettisivuilla.

Käy tutustumassa tapahtumaan, sen ohjelmaan ja mm. koronalinjauksiin, rekisteröidy kävijäksi tai ilmoittaudu näytteilleasettajaksi osoitteessa www.yhdyskuntatekniikka.fi.

Tervetuloa lokakuussa turvalliseen tapahtumaan!

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

Seuraa Enertec

Enertec uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
Enertec 2/2024

enertec

UUTISVIRTA
Seuraa Enertec
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »