mainos_1048

Energialähteet ja polttoaineet
Suunnittelu- ja konsulttipalvelut
Tuulivoima

Kustannustehokkuutta rakennushankkeisiin

artikkelikuva: Kustannustehokkuutta rakennushankkeisiin

Rakennus- ja saneeraushankkeiden sekä vikaselvitysten toteuttaminen ulkopuolisen palveluntarjoajan avulla vapauttaa resurssit omaan ydinliiketoimintaan. Asiakkaan tarpeiden mukaisesti suunniteltu kokonaisuus valmistuu vaivattomasti avaimet käteen -periaatteella.

Uusiutuvaa energiaa tuottavilla yhtiöillä ja sähkönsiirtoyhtiöillä on tarvetta hankkeille, jotka eivät kuulu yritysten ydinliiketoimintaan. Hankkeiden toteuttaminen ulkopuolisen palveluntarjoajan avulla on joustava tapa liiketoiminnan kehittämiseen.

”Toimintaperiaatteenamme on tehdä erilaisten projektien suunnittelusta ja rakennuttamisesta asiakkaalle mahdollisimman helppoa. Toimitamme ratkaisuja avaimet käteen -periaatteella. Asiakas voi osallistua projektiin juuri sen verran kuin haluaa, missä vaiheessa tahansa”, kertoo Electrical Expert Oy:n uusiutuvan energian ja sähköalan asiantuntija Tommi Hietala.

kuva

Hietalalla on vuosikymmenten kokemus energia- ja sähköalalta eri toimijoiden palveluksessa ja hän on muun muassa Suomen Tuulivoimayhdistyksen verkkovaliokunnan jäsen. Electrical Expert tarjoaa konsultointi- ja projektinhallintapalveluja tuulivoimayhtiöille sekä muille uusiutuvaa energiaa tuottaville yhtiöille ja sähköverkkoyhtiöille.

Palveluihin kuuluvat esimerkiksi voimajohtohankkeet, sähköverkkoon liittyminen, sähköasemien ja muuntamoiden saneeraus- ja rakennusprojektit, lupaprosessista huolehtiminen, projektin johtaminen, työmaavalvonta sekä huolto- ja tarkastussuunnitelmien sekä muiden ohjeiden laatiminen.

”Tarvittaessa kilpailutamme myös käyttö- ja kunnossapitotoiminnot”, sanoo Hietala.

kuva

Tarpeiden mukaista palvelua

”Hankkeen aluksi määrittelemme asiakkaan kanssa tarpeet, jonka jälkeen hoidamme suunnittelun ja toteutuksen alusta loppuun täsmälleen asiakkaan toiveiden mukaisesti”, Hietala sanoo.

Toivottu lopputulos varmistetaan kilpailuttamalla valmiiksi suunniteltu kokonaisuus urakoitsijoilla. Laitteet valitaan jo suunnitteluvaiheessa, jolloin asiakas saa juuri haluamansa ratkaisun mahdollisimman kustannustehokkaasti.

”Yhteistyökumppaniemme avulla toteutamme laaja-alaisesti eri kokoluokkien hankkeita. Esimerkiksi uusiutuvan energian puolella meillä on meneillään hankkeita muutamasta megawatista yli tuhanteen megawattiin. Verkkoyhtiöpuolella toteutamme parhaillaan 110 kilovoltin voimajohtohanketta”, Hietala kertoo.

Electrical Expert voi auttaa myös oikeanlaisten vakuutusten hankkimisessa ja vahinkoilmoitusten tekemisessä sekä tekee asiakkaille vaurioselvityksiä.

”Hoidamme vaurioiden selvityksen ja raportoinnin sekä teemme kuntoarvioita, joiden pohjalta haemme elinkaariratkaisuihin joustovaraa käyttöiän kasvattamiseksi”, lisää Hietala.

Teksti: Merja Maukonen

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

Seuraa Enertec

Enertec uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
Enertec 2/2024

enertec

UUTISVIRTA
Seuraa Enertec
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »