mainos_1048

Energiatuotanto ja -jakelu (Venttiilit ja -toimilaitteet)
Käyttö ja kunnossapito (Mittaukset, mittalaitteet)

Sempell SESITEST - varoventtiileiden käynninaikaiseen testaukseen

artikkelikuva: Sempell SESITEST - varoventtiileiden käynninaikaiseen testaukseen

Suunnnittelemattomat seisokit maksavat rahaa teollisuudelle, mutta kriittisten venttiileiden testauksella käytön aikana säästetään rahaa ja aikaa, jonka lisäksi se on myös turvallinen vaihtoehto.

ASKALONIN KÄYTTÄMÄ Sempell SESITEST-laitteisto on koestuspalvelu, jolla pystytään testaamaan varoventtiileiden avautumispaine dokumentoidusti. Olemme tuoneet palvelun nyt myös Suomeen.

”Laitteiston avulla pystymme testaamaan lähes kaikki varoventtiilit ja suorittamaan avautumispaineen testauksen käytön aikana niin, ettei asiakkaan prosessi häiriinny. Käytön aikana tehty testaus antaa luotettavamman tuloksen todellisesta avautumispaineesta ja toisin kuin monet muut, SESITEST perustuu pneumatiikkaan, jolloin saatu tulos on tarkempi”, kertovat huoltoteknikkomme Miikka Pelho sekä Anders Sundlöv. Testauksesta saatujen raporttien avulla voidaan ennakoida tulevaa varaosatarvetta.

kuva

”SESITEST käyttää apuohjausyksikön paineilmaa ja tämä mahdollistaa pneumaattisen toimilaitteen hyödyntämisen testissä”, Anders Sundlöv sanoo. Olemassa olevaa toimilaitetta ei tarvitse irrottaa, koska sitä käytetään simuloimaan varoventtiilin avautumista. Tämän jälkeen SESITEST-ohjelmisto laskee ja tulostaa selkeän graafisen raportin varoventtiilin avautumispaineesta. Raportin avulla voidaan optimoida laitoksen prosessiarvot sekä varmistetaan turvallisuustaso. Laitoksen käytettävyys paranee, koska ei tarvita kalliita seisokkeja eikä tapahdu aiheettomia varoventtiileiden avautumisia.

SESITEST-laitteistoa voidaan käyttää myös Sempellin STE4 ja STE5-apuohjausyksikön testaukseen.

Sekä testausmenetelmän että SESITEST-laitteiston on kehittänyt Sempell, joka on yksi maailman kokeneimmista ja johtavista varoventtiilien valmistajista. Useilla Askalonin asiakkailla on voimalaitoksissaan Sempell-varoventtiileitä ja niissä on lukuisia paineilmakäyttöisiä varoventtiilien apuohjausyksiköitä, kuten Sempell STE4 ja STE5.

Askalon on saanut paljon hyvää palautetta asiakkailta koestuksen jälkeen. Askalonin asiakkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä testaukseen, kuten myös tarkastuslaitokset.

Askalonin suorittamien kriittisten venttiilien testien jälkeen asiakkaat ovat olleet helpottuneita, ettei ole tarvinnut ajaa laitosta alas huoltotoimia varten.

Lisätietoja: www.askalon.fi

kuva

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

Seuraa Enertec

Enertec uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
Enertec 2/2024

enertec
mainos_1091

UUTISVIRTA
Seuraa Enertec
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »