mainos_1046

Energiatehokkuus ja energiansäästö
Tiedonhallinta, tietojärjestelmät, digitalisaatio

Toimittajariippumatonta analytiikkaa palveluna

artikkelikuva: Toimittajariippumatonta analytiikkaa palveluna

Meneillään oleva energiamarkkinoiden murros on luonut polttoteknologiaan perustuvalle tuotannolle kasvavan tarpeen tuottaa energiaa tehokkaammin ja luotettavammin yhä haastavammissa olosuhteissa. Hyvänä konkreettisena esimerkkinä tästä on turpeesta luopuminen ja sille vaihtoehtoisten ratkaisujen harkinta kotimarkkinoillamme. Energiatuottajat pohtivat mitä CO2-neutraalimpaan, ja/tai vaihtoehtoisiin polttoaineisiin siirtyminen tarkoittaa laitosten tuotantokyvylle ja kannattavuudelle.

Tuotantokyky ja kannattavuus riippuvat monesta eri tekijästä ekosysteemin sisällä. Tässä ekosysteemissä Sumitomo SHI FW:n (SFW) digitaaliset palvelut keskittyvät tuomaan mallipohjaisen osaamisensa ekosysteemin hyödyksi laitetoimittajariippumattomasti. ”Digitaaliset analytiikkapalvelumme tuovat SFW osaamisen ja työkalut kustannustehokkaasti päivittäisen operoinnin hyödyksi”, kertoo SFW:n palveluliiketoiminnasta vastaava johtaja Ilkka Koskinen. ”Haluamme auttaa asiakkaitamme siirtymässä kohti CO2-neutraalimpaa tuotantoa ja toimittaa hyödyllistä analytiikkaa joustavasti palveluna (Software-as-a-Service).”

Modernit pilvipalvelut ja -työkalut toimivat merkittävänä mahdollistajana energiamurroksessakin. ”Tiedonkäsittelyssä laskentakapasiteetin skaalautuvuus, mallipohjaisuus ja koneoppiminen ovat perusta tehokkaalle ja laadukkaalle dataanalytiikalle. Koneoppiva analytiikkamme perustuu kattilamallin hyödyntämiseen, jonka avulla voimme käytännössä digitalisoida yhden osan osaamisalueestamme asiakkaidemme hyödyksi”, toteaa SFW:n digitaalisen liiketoiminnan kehityspäällikkö Sakari Aulanko. ”Osaamisemme ja työkalumme tuottavat paljon hyötyä muuallakin kuin kattilalaitoksen suunnittelussa.”

Lisätietoja: ilkka.koskinen@shi-g.com | www.shi-fw.com

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

Seuraa Enertec

Enertec uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
Enertec 1/2024

enertec
mainos_1057

UUTISVIRTA
Seuraa Enertec
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »