mainos_1048

Energiainfra ja uudet energiateknologiat
Käyttö ja kunnossapito (Hitsaus, Laatujärjestelmät)

STEKA Oy - vahva ja luotettava energiateollisuuden sopimusvalmistaja

artikkelikuva: STEKA Oy - vahva ja luotettava energiateollisuuden sopimusvalmistaja

Laukaan Lievestuoreella sijaitseva, vuodesta 1967 toiminut hitsaava konepaja STEKA Oy on erityisesti voimalaitossektorin teräsrakenteiden, painelaitteiden ja mastojen huippulaatuinen valmistaja, joka tekee myös rakennusteollisuuden ja liikenteen teräsrakenteita sekä teollisuusmaalausta.

STEKAn asiakkaina on niin suuria, pitkäaikaisia kansainvälisiä voimalaitosrakentajia kuin kotimaisia liikenne- ja rakennusteollisuuden yrityksiä. Toimitukset jakautuvat globaalisti Aasiaan, Eurooppaan, Venäjälle ja Pohjois- ja Etelä-Amerikkaan. STEKAn toimitusvarmuus ja laatu ovat huippuluokkaa, sertifioitu standardin EN 1090-2 toteutusluokkaan EXC4 saakka.

Automatisoitu hitsausosaaminen

Suuret yli 11 000m² tuotantotilat mahdollistavat mittavan tuotannon aina 6 000 tonnin vuotuiseen valmistusmäärään ja 200 tonnin kappalepainoon saakka, vahvasti automatisoidulla hitsausosaamisella (robotiikka, jauhekaari, ripahitsaus).

”Hitsausta valvoo ja kehittää kolme omaa hitsausinsinööriämme (IWE). Oma konepajasuunnittelu mahdollistaa asiakkaan tuotteiden ja projektien kehittämisen valmistusteknologian osalta”, toimitusjohtaja Janne Kolehmainen Steka Oy:stä kertoo.

Oma teollisuusmaalaamo suurillekin kappaleille

Yhtiön monipuolista osaamista täydentää maamme nykyaikaisimpiin kuuluva suuri 2 640 neliön laajuinen ja 112 metriä pitkä teollisuusmaalaamo, joka mahdollistaa kappalekoot aina 40 metrin pituuteen ja 60 tonnin painoon saakka. Maalaamossa on automatisoitu robottipuhallus teräsrakeella ja kvartsihiekkapuhallus manuaalisesti.

Kaikkia märkä- ja palosuojamaalauksia tehdään oman tuotannon lisäksi asiakkaiden toimittamille tuotteille. Kuumasinkityslaitoksen läheisyys mahdollistaa myös sinkittyjen tuotteiden valmistuksen ja pintakäsittelyn tehokkaasti.

Lisätietoja: www.steka.fi

Teksti: Jari Peltoranta

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

Seuraa Enertec

Enertec uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
Enertec 2/2024

enertec

UUTISVIRTA
Seuraa Enertec
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »