mainos_607

Anna lahjaksi tulevaisuus

Pelastakaa Lasten joulukeräyksen lahjoituksella voi muuttaa lapsen elämän suunnan ja tulevaisuuden

artikkelikuva: Anna lahjaksi tulevaisuus

Lahjoitusten avulla ehkäistään syrjäytymistä ja eriarvoistumista tarjoamalla vähävaraisten kotimaisten perheiden lapsille ja nuorille mahdollisuus opiskeluun ja harrastamiseen. Yritysten joulukeräyspaketit sisältävät jouluisia keräystunnuksia, joilla voi viestiä osallistumisesta lasten ja nuorten auttamiseen.

Lasten ja nuorten syrjäytymisriski koskettaa monia perheitä kotimaassa, ja koronapandemian mukanaan tuomat haasteet ovat lisänneet eriarvoistumista. Lasten ja vanhempien henkinen kuormitus on lisääntynyt, ja vähävaraisilla perheillä saattaa olla pulaa jopa ruoasta. Lisäksi monet perheet joutuvat selviytymään ilman turvaverkkoja.

Pelastakaa Lasten joulukeräykseen osallistumalla yritykset voivat olla mukana auttamassa syrjäytymisvaarassa olevia ja vähävaraisten kotimaisten perheiden lapsia ja nuoria. Lahjoituksen avulla nuoren elämän suunta voi muuttua merkittävästi.

”Joulukeräyksen lahjoitusten avulla vähävaraisten perheiden lapsille ja nuorille maksetaan harrastuksia sekä lukion ja ammattioppilaitosten materiaaleja, jotta toisen asteen opiskelu olisi mahdollista”, kertoo yritysyhteistyön tiimivetäjä Heli Le Pelastakaa Lapset ry:stä.

Pelastakaa Lapset tarjoaa joulukeräyksen turvin lapsille ja nuorille myös esimerkiksi turvallista keskustelutukea internetin välityksellä ja tukee haastavissa elämäntilanteissa olevia lapsiperheitä tarjoamalla tukihenkilöitä ja tukiperheitä.

Pelastakaa lapset joulukeräys yrityksille

Osallistuminen viestii välittämisestä

Yritys voi valita sopivimman kolmesta lahjoituspaketista tai osallistua keräykseen vapaavalintaisella pienemmälläkin summalla. Valmiit lahjoituspaketit sisältävät jouluisia keräystunnuksia, kuten sähköisiä joulukortteja, kuvan sosiaaliseen mediaan, lahjoittajan diplomin ja yrityksen nimen pelastakaalapset.fi-verkkosivuille.

”Keräystunnuksilla yritys voi toivottaa hyvää joulua ja samalla viestiä lahjoituksensa kautta yrityksen vastuullisuudesta ja arvoista työntekijöille, asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja muille sidosryhmille”, Le sanoo.

Esimerkiksi 2 500 euron summalla nuori voi käydä lukion tai ammattikoulun ja valmistua ylioppilaaksi tai ammattiin. Opiskelu ja harrastaminen tarjoavat osallisuuden kokemuksille ja luovat mahdollisuuden parempaan tulevaisuuteen.

”Syyskuussa avattu joulukeräys on käynnissä vuoden loppuun saakka osoitteessa pelastakaalapset.fi/joulu/yritykset. Monilla yrityksillä osallistuminen on muodostunut jo perinteeksi”, sanoo Le.

Teksti: Merja Maukonen

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

Seuraa Enertec

Enertec uutiskirje

TUULIVOIMAKATSAUS

mainos_512
mainos_658
mainos_593

UUTISVIRTA
Seuraa Enertec
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »